NOOBLU - HET MERK


NOOBLU producten zijn aanvankelijk ontwikkeld voor Horeca en Interieurprojecten. Met inventieve oplossingen en een voorliefde voor bijzondere materialen worden bestaande producten getransformeerd tot inspirerende, vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige concepten. De kracht van NOOBLU producten ligt in multifunctionaliteit, een doordachte vormgeving en een zorgvuldig geselecteerd kleurenpalet. Daardoor zijn ze perfect te combineren met de meest uiteenlopende interieurstijlen.

In 2013 werd de basis gelegd voor NOOBLU's maatschappelijk verantwoord concept. NOOBLU streeft naar de ontwikkeling van uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke producten. Waar mogelijk word de productie ondergebracht bij vakmensen in een sociale werkomgeving.

Innovatief zijn is een uitdaging, respect voor moeder aarde een noodzaak. De combinatie van vernieuwend zijn en opkomen voor behoud van een blauwe lucht is symbolisch verwerkt in de merknaam. NOOBLU (spreek uit als noebloe) is namelijk een creatieve verbastering van “New Blue”. Met de aankoop van een NOOBLU product draag je een steentje bij aan sociale werkgelegenheid in Nederland en aan een schonere wereld.

 


 

"BELANGRIJKER DAN EEN GOED ONTWERP IS EEN GELUKKIGE GEBRUIKER"    

 

Rob van den Oord
DIRECTOR / DESIGNER

 

 

NOOBLU ® IS EEN GEREGISTREERD HANDELSMERK

© 2013 - 2022 NOOBLU | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel