PEBL onderzetter Kingsize 28x21 cm -  Lead grey

    PEBL onderzetter Kingsize 28x21 cm - Lead grey

    €14,95

    PEBL onderzetter Kingsize 28x21 cm - Lead grey

    €14,95 Incl. btw

      • Gratis verzending Vanaf €20,-

      PEBL’s van NOOBLU zijn multifunctionele leren onderleggers in een bijzondere asymmetrische vorm. De kingsize onderzetter heeft een afmeting van ongeveer 28 x 21 cm. Deze PEBL is geschikt voor kleine gerechtjes, hapjes of drankjes.

      Productomschrijving

      PEBL’s van NOOBLU zijn multifunctionele leren onderleggers in een bijzondere asymmetrische vorm. De kingsize onderzetter heeft een afmeting van ongeveer 28 x 21 cm.

      De kingsize onderzetter is geschikt voor kleine gerechtjes, hapjes of drankjes.  Maak indruk met een stijlvolle koffie- of theepresentatie. Geef kleurige accenten aan je high tea. Denk outside the box voor talloze sfeervolle interieurtoepassingen. Accentueer een mooie vaas, een dierbare foto, een kunstobject of designluidsprekers. Geef je telefoon, afstandsbedieningen en sleutels een vast plekje in huis. Op de werkplek is deze PEBL een stijlvolle muismat.

      Het 3 mm dikke leer is plantaardig gelooid en voorzien van een unieke beschermende en vuilafstotende toplaag. De onderzetter kan eenvoudig schoongemaakt worden met een lichtvochtige doek.

      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

      vergelijk0