RETOURNEREN


Mocht je aankoop niet aan je verwachting voldoen dan bieden wij de mogelijkheid om zonder opgave van reden deze tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit in navolging van het herroepingsrecht van consumenten bij online aankopen (zie ook onze Algemene Voorwaarden).

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Wij bieden bovendien gratis retourzending aan, van jou thuis naar de webwinkel. Kijk hieronder voor de instructies.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@nooblushop.nlWij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren is kosteloos mits via onze retourlink. Kosten voor retourzendingen buiten ons gratis retourlink systeem zijn voor rekening van de verzender.

 

EEN PAKKET RETOURNEREN VIA DE RETOURLINK

  1. Open de link die je hebt ontvangen in de e-mail met track & trace informatie van de webshop.
  2. Volg de aanwijzingen op waarna je het retouretiket direct kunt downloaden in pdf vorm.
  3. Open het bestand en print het etiket.
  4. Plak het etiket op het pakket. Je kunt dit ook dubbelvouwen of uitknippen, als de gehele A6 maar zichtbaar is.
  5. Breng het pakket naar het dichstbijzijnde PostNL punt. Er is al voor de zending betaald, je hoeft het dus alleen nog maar af te geven. Vraag altijd om een bewijs van afgifte.

KOSTEN VAN RETOURNEREN

NL:  Retourneren via de retourlink binnen Nederland is gratis.
BE:  Vanwege de hoge retourkosten vanuit belgië zijn we genoodzaakt om de helft daarvan in rekening te brengen. De eigen bijdrage is € 5,00.

Mocht je geen e-mail met track & trace informatie hebben ontvangen, neem dan even contact op via klantenservice@nooblushop.nlWij zorgen dan alsnog voor instructies voor het retourneren van je bestelling.

© 2013 - 2022 NOOBLU | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel